Wilberg Atrium

Wilberg Atrium er et spennende kontorbygg som er bygd med fokus på en kombinasjon av god arkitektur, høy miljøstandard og bruk av innovative løsninger.
Bygget, som ligger tydelig plassert langs Rv 109, er blitt et landemerke ved hovedfartsåren mellom Sarpsborg og Fredrikstad. Det passerer mer enn 21.000 biler på denne strekningen hver dag.

Wilberg Atrium er et fire etasjer høyt bygg med kontor- og butikkareal på 4400 kvadratmeter. I tillegg til en parkeringskjeller på cirka 1840 kvadratmeter. I 1. etasje ligger Fredrikstad Dyrehospital, mens de tre siste etasjene er brukt til kontorlandskap.

Bygget er i miljøklasse A

Merkevare belysning fra SML Lighting

I de store kontorlandskapene er det benyttet gulvlamper fra Tulux som arbeidsbelysning med tilstedeværelses detektor til hver arbeidsgruppe. Uten tilstedeværelse, vil armaturene lyse med 20 prosent styrke.

I gangsonene og møterom finner man lysstriper av typen Intra Lighting Gyon LED med mikroprismatisk avskjerming, for et jevnt uttrykk uten blending.

I kantinen henger det lekre pendelarmaturer fra Glashütte Limburg med et tidløst design, og LED-kvalitet av ypperste klasse.

I uteområdene på taket har vi valgt den nette pullerten L96 fra Veksø langs gangsonene, mens det er benyttet Selux Avanza på master ved parkeringsområdene.

Arkitekt: Griff Arkitektur
Interiørarkitekt: 365 Design / Stavem Design
LARK: MNLA Nils Skaarer
Byggherre: Fredriksborg Eiendom AS

Fotograf: Christina Undrum Andersen