WILA´s nye katalog

Kunder trenger å få et raskt overblikk, tydelige produktkategorier, logisk informasjonsstruktur og inspirasjon. Med deres ferske katalog, går LED-spesialisten WILA nye veier – og er nytenkende.

Eksisterende kunder og de som vet eksakt hva de ønsker, kan dra nytte av en katalog med tydelige strukturer og oversikt. Brukervennlig oversikt hjelper deg raskt å finne den riktige produktsiden, noe som er viktig siden katalogen inneholder nye produkter og oppgraderte produktfamilier. I tillegg inneholder den WILAs portefølje i sin helhet med den nyeste LED-teknologien og den ypperste kvaliteten. Det blir bekreftet av brosjyrens forside av gull, og ikke minst av produsentens femårsgaranti.

Estetisk rettet mot lysdesignere planleggere og arkitekter, inneholder den de nyeste produktene med brukervennlig design. Katalogen inneholder alt nødvendig utstyr, fotometrisk data og produktinformasjon. I tillegg har den utvalgte støpsler med heng og belysningsoptikk. For å forenkle bestillingsprosessen, er disse forbundet med armaturer.

Dersom mer informasjon er nødvendig, er samtlige produkter knyttet opp til en såkalt «quick code» på våre nettsider. Koden finnes over hvert produkt, og vil lede deg direkte til produktets side med ett tastetrykk, hvor du finner tilleggsinformasjon og nedlastbart materiale for detaljert planlegging.

De mest spennende og nye produktene er uthevet i et bokmerke. Det gjør dem enklere å finne i katalogen, og gjør det enkelt for kunden å hente frem sine favoritter.

Før bestillingen må du imdlertid ha en klar idé, og katalogen gir deg muligheten til å dykke i WILAs rikholdige produkter for å få inspirasjon. Eksempler og visualisering viser hvordan arkitektur og lys jobber sammen, og formidler effekten av WILAs armaturer.

Et helt kapittel er viet til spesifikke produktløsninger for kunden som allerede er laget, og som dermed kan inspirere kunders egne prosjekter. I tillegg er SMLs salgsteam behjelpelige til å bistå med nødvendig rådgivning og hjelp.

Last ned den nye katalogen som PDF