We Are Live

We Are Live er et kommunikasjonsbyrå som hjelper merkevarer med å skape vekst gjennom idéer som engasjerer og utløser handling.

SML har hjulpet We Are Live med kreativt, funksjonelt og dekorativt lys i deres nye kontorer.

Med fokus på kreativitet og fleksibilitet har WOOD arkitektur + design designet kommunikasjonsbyrået We Are Live sitt nye hjem. Lokalene ligger i en toppetasje på Skøyen i Oslo. Sammen med oppdragsgiver og utleier er det designet gode, skreddersydde løsninger som er tilpasset deres arbeidsfilosofi og som kan utvides i takt med selskapets vekst.

De nye kontorene er designet for å imøtekomme en variert arbeidsdag. Ulike sitte- og arbeidssituasjoner med nivåspring, nisjer og rom-i-rommet gir en spennende romløsning som favner om både avskjermede og sosiale funksjoner.

Grå ton-i-ton med innslag av lyst treverk legger base for interiøret, med kraftfulle innslag av farger i tekstiler og detaljer, basert på firmaets grafiske identitet. Det er brukt spennende materialer og mange levende planter.

SMLs oppgave var å bidra med variert belysning som legger til rette for inspirerende omgivelser som fungerer like bra om kvelden som på dagen.

Prosjektet

Prosjekt Nye kontorer til We Are Live
År utført 2018
Oppdragsgiver ESO Entreprenør AS
Fram Eiendom
WOOD arkitektur + design
Samarbeidspartnere K2 Elektro 
Produkter i prosjektet TAL
Intra Lighting
Ansvarlig hos SML
Ricardo Vaz, prosjektleder
Ida Hågensen, lysdesigner
Fotograf

Vi kan lys

Les mer om hvorfor SML kan lys

Vi kan lys