Nye ansikter hos SML – Vi opplever vekst og har ansatt to nye medarbeidere

Tonje Tønneng er ansatt som prosjektselger og lysdesigner.

Tonje er utdannet interiørarkitekt fra San Diego, USA og en mastergrad i lysdesign fra Milano, Italia. Etter utdannelsen jobbet hun 4 år i Dubai i 4 år som lysdesigner/interiørarkitekt. Der fikk hun bred erfaring med å lyssette alt fra små hotell rom til utvendige skyskrapere. I 2010 etablerte hun sitt eget lysdesign firma i Porsgrunn og har jobbet mye med kirker, offentlige rom og boliger.

Tonje Brenner for lys og lysdesign og sier: Lys beskriver verden for oss. Kvaliteten på lyset har stor innvirkning på hvordan vi føler oss. Lyset kan gi oss en flott opplevelse, gi trivsel eller gjøre oss dystre. Siden vi bor i et land med mye mørketid synes jeg det er viktig å kunne være med på å skape trivsel rundt oss med god belysning.

 

Maren Engh er ansatt som lysdesigner på Skøyen i Oslo.

Maren er utdannet som lysdesigner på universitetet i Sørøst-Norge. Tidligere har hun interiørstudier fra Høyskolen Kristiania.

God lagånd og samarbeidsevne er viktige verdier og egenskaper for Maren. Dette sammen med en solid faglig grunnmur skal bidra til å skape gode løsningsforslag. En fordel for både kunder og leverandører.

Vi kan lys

Les mer om hvorfor SML kan lys

Vi kan lys