Høstens store nyhet!

Lyskvalitet lik sollys i kontor og butikk.

SunLike er det nye naturlige LED-lyset fra Seoul Semiconductor og Toshiba. Et naturlig lys med solens bølgelengder og perfekt fargegjengivelse. Belysning med SunLike ™ skaper et behagelige og godt belysningsmiljø hvor farge, tekstur og struktur gjengis på en naturlig måte. Rett og slett lyskvalitet som gjør deg godt.

Mennesket og synet har siden tidenes morgen utviklet seg i naturlig sollys. I hundrevis av år har man uten suksess forsøkt å etterligne solens fullspektret lys. Sollyset er det høyeste lyskvalitet. SML Lighting kan nå presentere en stor nyhet: PLAIN SPECTRA-armaturer med det naturlige SunLike-lyset, etterlengtet i den mørke årstiden.

SunLike ™ reproduserer et kontinuerlig fullspekter fra 380 til 780 nanometer, så nær ekte sollys som mulig. Lyset er uten UV- og IR-stråling. Vår armaturserie PLAIN som er designet av Kai Piippo, er spesialdesignet for effektiv belysning med høy lyskomfort. I PLAIN SPECTRA er den viktige fargegjengivelsen nærmest perfekt med en fargegjengivelse, CRI på 97. Lyskvaliteten er på svært høyt nivå. SunLike har blitt utviklet med en patentert fosforteknologi med RGB-teknologi. Den hvite LED-lampens vanlige høye andel av blått lys har her blitt redusert til fordel for en fiolett farge. Et naturlig og sol lignende lys som utvilsomt er attraktivt og miljøvennlig. Belysning med LED er allerede i ferd med å erobre verden som en energieffektiv og kostnadseffektiv lyskilde. Lysets spektrale egenskaper betraktes som verdifulle for HCL, Human Centric Lighting, tilpasset menneskets viktige rytme, såkalt cirkadisk belysning. Det sol-lignende lyset SunLike ™ kan vise seg å ha enda bedre forutsetninger for å fremme trivsel og helse.

Ta kontakt med oss hvis du ønsker nærmere presentasjon av PLAIN SPECTRA-armaturer.