Ligman Lighting: Bruk av lys i vann

Vann og lys er en utfordrende sammensetning for arkitekter og lysdesignere. Det skaper spenning og magi. Ligman har mange gode referanser med svømmebasseng, fontener og ulike vannkonsepter som viser dette.

Det er virkelig fascinerende når belysningen er riktig gjengitt for å forbedre de arkitektoniske bildene ved å bruke vann for belysningsrefleksjoner.

Ved hjelp av riktig lyskilde, intensitet og nøyaktig utstråling vil vannet settes til liv og gi en særegen effekt til omgivelsene.

SML Lighting har et produktsortimentet som dekker alle behov ved vannprosjekter, og enda viktigere er at de har kvaliteten som kreves i disse områdene med Aisi 316L rustfritt stål. Dette gjør at armaturene er rustet til å stå imot vanninntrengning og oksidering fra det eksterne miljøet.

Vår leverandør Ligman Lighting har erfaring i å håndtere slike prosjekter over hele verden. De har jobbet med landskapsarkitekter og basseng entreprenører for å sikre at de lokale forskriftene overholdes når det gjelder sikkerhet og ytelse. De har et godt utvalg av undervannsarmaturer for å dekke de aller fleste behov for ditt vann prosjekt.

Ligman Lighting kan også tilby et utvalg av utenpåliggende undervannsarmaturer for å lyse opp små bassenger, fossefall osv. Bruk LED lyskilder for lavt strømforbruk og lang levetid.