Hotel Continental

Gjennom fire generasjoner har én og samme familie bygget opp og utviklet Hotel Continental til den virksomheten det er i dag; et av Norges flotteste femstjerners hotell og medlem av «The Leading Hotels of the World».

I forbindelse med oppussing av dagligstue, korridorer, suiter og samt nye hotellrom har vi samarbeidet med byggherre og Foyn Consult AS.

Det er med ydmykhet og respekt at vi i denne forbindelse har fått tillit til å levere produkter som bidrar til et godt og varmt «lysmiljø».

Lyskvaliteten ble det viktigste beslutningskriteriet for byggherren.

Med dette falt valget på SML Lighting og vår kvalitets leverandør TAL. Downlightene ble levert med LED-modulen Xicato Artist.

Vi utviklet også et helt nytt produkt basert på samme teknikk som ble benyttet på alle bad montert over speil og servant. Her er det ingen blending da LED’en sitter høyt og type i en Pinholedownlight.

Xicato Artist tilbyr det siste og beste av LED teknologi. Kvaliteten er helt i toppen når det gjelder fargegjengivelse og fargestabilitet. Xicato Artist har i dag en fargegjengivelse CRI på 98 over hele spekteret, men i tillegg har den viktige rødfargen og hudfargene faktisk bedre CRI enn halogen. Dette betyr mye for miljø, trivsel og velvære.