Hotel Continental | SML Lighting | Designbelysning

God lyskvalitet befester Hotel Continentals særpreg

Hotel Continental er synonymt med kvalitet. Av den grunn falt det helt naturlig for hotellets ledelse å velge SML Lighting til oppgaven med å skifte ut en rekke armaturer ved det tradisjonsrike femstjerners hotellet i Oslo.

-Valget som leverandører falt på oss siden vi leverer lyskvalitet. Vi kan jo lys, medgir daglig leder i SML Lighting, Svein Fossum.

Hotel Continentals soverom, baderom, korridorer, bankettsaler og den såkalte dagligstuen har alle fått nye armaturer. Totalt er det levert i underkant av 2 500 armaturer.

TAL har vært SML Lightings leverandør og de har utviklet produkter som blant annet benytter Xicato LED.

Det er Foyn Consult, ved Kenneth Mortensen, som har vært rådgivende ingeniør i prosjektet. Sterk Elektro AS har vært installatør på baderom, soverom og korridorer, mens Centrum Elektro AS har hatt elektroansvaret i bankettsalene.

Hotel Continental er kjent for å a vare på tradisjonene, men samtidig er hotellet dyktige til å hente inspirasjon fra dagens mer moderne trender. Det er i denne sammenhengen de nye armaturene og LED-belysningen må sees. Den nye lyskvaliteten ved Hotel Continental bidrar til å gi hotellet sitt spesielle særpreg. Med kombinasjonen av tradisjoner og moderne uttrykket, befester Hotel Continental sin posisjon som Norges ledende hotell.
Vi er stolte og ydmyke over å ha levert kvalitetslys til Hotel Continental, sier Svein Fossum hos SML Lighting.