Advokatfirmaet CLP

Når arkitektur, interiør, design og lys skal understreke høy kvalitet

CLP advokatkontor ble etablert i 2007 som et alternativ til de største advokatfirmaene. Et alternativ der engasjementet er personlig og prosessene preget av svært høy kvalitet.

Da CLP flyttet til nye lokaler i Sommergata i Oslo ønsket de at kontorene skulle speile selskapets posisjon – der engasjementet er personlig og prosessene preget av svært høy kvalitet. Radius Design var ansvarlig for det helhetlige designet. SML Lighting ble valgt til å løse belysningen sammen med Radius Design.

En av utfordringene med å velge riktig belysning for CLP var å løfte frem romvolumet, å understreke arkitekturen og  materialvalgene. Flere av løsningene vi kom frem til ble bygget etter design fra Radius Design.

En annen utfordring for oss i dette prosjektet var å samarbeide med mange nye underleverandører. Stikkord for godt samarbeid var: respekt for hverandres fag, erfaring fra å jobbe i store prosjekter og fleksibilitet.

Vi er stolte av resultatet vi har fått til sammen med Radius Design og gratulerer CLP med flotte nye kontorer og takker for det gode samarbeidet.

Prosjektet

Kunde/prosjektnavn Advokatfirmaet CLP DA
År utført 2017
Oppdragsgiver Insenti v/ Axel Bryde, Radius Design v/ Daniel Turco
Samarbeidspartnere O. Stabell Elektriske AS
Produkter i prosjektet Bega, Glasshütte Limburg, Tal
 Ansvarlig hos SML Ricardo Vaz

Fotograf: Dag RandenVi kan lys

Les mer om hvorfor SML kan lys

Vi kan lys