Bølgen & Moi, Tjuvholmen, Oslo

Radius Design hadde oppgaven med å utvikle et nytt konsept for Bølgen & Moi på Tjuvholmen i Oslo. Målet var å utvikle et nytt og spennende lokale med fokus på mat / vin og hyggelig stemning.

Interiør- og belysningsmessig var det viktig å skape forskjellige soner i lokalet. Restauranten skulle nemlig inkludere egen bar. Baren har inngang både fra gateplan og fra restauranten.

SML sin oppgave var å lage et totalt belysings konsept.

Den generelle belysningen ble løst med skinner og spotter. Vi valgte kvalitetspotter med meget god fargegjengivelse (CRI). Det er benyttet en annen fargetemperatur i spottene mot kunst og bilder for å få frem detaljene og fargene på en best mulig måte.

Kombinasjonen mellom den teknisk generelle belysningen og de dekorative pendel produktene spiller godt på lag.

Alt er levert med DALI for individuelt kunne justere lysbilde og mengde lys. Belysningen er dermed med på å skape den gode stemningen i restauranten!

Stor takk til Radius Design for et godt samarbeid og flott design. Og en stor takk til Sønnico Elektro for bra gjennomføring!

Prosjektet

Kunde/prosjektnavn Bølgen & Moi AS, Tjuvholmen Allé 5, Oslo
År utført 2017
Oppdragsgiver Radius Design v/ Trygve F. Jørundland + Bølgen & Moi
Samarbeidspartnere Sønnico Elektro AS, Oslo v/André Andersen,
Vanpee, v/Rune Storsul + Espen Bekkevold
Produkter i prosjektet Intra Lighting, Pipes T S 2700k + 3000k CR95, Bega Pendler ø 200 + 250 Spesial finish, TAL Dize 2700k, &tradition Blown Pendel, Muuto E27 pendel
Team SML Lighting Prosjektleder: Kenneth Fossum
Lysdesigner: Marte Risan
Teknisk/Styring: Lars Skagemo

Fotograf: Dag Randen


Vi kan lys

Les mer om hvorfor SML kan lys

Vi kan lys