Alphabet Focus med optikk

Alfabetet focus fra WILA er nå også tilgjengelig med wallwasher optikk.  En innfelt LED armatur som gir en jevn lysfordeling av vertikale flater. Dette gir arkitekter og belysningsplanleggere mer spillerom til å leke seg ved å utnytte spesifikke veggflater og strukturer for å skape ett godt lysdesign.

Vertikal belysning er av spesielt viktig for bla museer. Jevnt opplyste vegger gir den perfekte bakgrunnen for malerier og andre objekter. Ved ujevnt opplyste flater føles ofte bildene mørkere enn de egentlig er. Enten utstilt i et museum, et kontor eller innenfor dine egne fire vegger. Like viktig er dette for kontorer, klasserom osv. God vertikalbelysning gir en helt annen opplevelse av rommet.

Den nye wallwasheren fra WILA har en annen fordel! Den er helt innfelt. I motsetning til mange andre armaturer i denne kategorien, er dette en innfelt wallwasher med en installasjonsdybde på bare 200 mm, som åpner for perfekt integrering i taket. En annen unik egenskap med dette produktet, er at det belyste området starter veldig høyt på veggen.

Alfabetet fokus wallwasher er konstruert med en to optikker: den første ligger rett foran LED’en og trekker lyset sammen; den andre linsen fordeler lyset på hele veggen. Med en fargegjengivelse CRI> 90 og fargetemperatur på 3000K eller 4000 tilbyr denne wallwasheren et høyt nivå av visuell komfort.

Les mer HER